Skade Vognmand | Busvirksomhed Hvis du vil skære ned på udgifterne til materielle skader er Skade løsningen


Arbejdsulykke

Det er dyrt for et busselskab, når en bus holder ufrivillig kørepause på værkstedet på grund af en skade. I får sikkert penge fra forsikringen, men er det nok? Hvis svaret er nej, er der mange penge at hente med it-programmet Skade.


Skade sørger for effektiv flådedrift med anmeldelse, registrering og statistik af skader.

Hvis du vil skære ned på udgifterne til materielle skader

Statistikmodulet kan mindske antallet af skader og gøre Skade til en stor besparelse for ethvert busselskab. Statistikken viser, om der er særlige steder på ruterne, som giver mange skader. Det vil også vise sig, om der er overhyppighed af særlige typer skader – og i begge tilfælde vil chaufførerne kunne blive instrueret, så skaderne kan undgås.

Hjælp til afsavnsdøgn

For eksempel ser vi hos vores kunder, at en del busselskaber bland andet glemmer at bede om penge for de såkaldte afsavnsdøgn. Husker I mon det, når jeres busser får skader? Ellers kan vi hjælpe med at huske dette med systemet Skade.

Din hjælper, når skaden er sket

Skade hjælper din virksomhed igennem hele skadesprocessen - også med indberetning af skaden, så I får det rette beløb udbetalt.

Flere fordele

Har I derimod i forvejen helt styr på jeres krav hos forsikringsselskabet, ligger der mange andre fordele i Skade. Programmet sætter skadesprocessen i system, så I ikke glemmer eller overser noget undervejs.