fuel+more Vognmand | Busvirksomhed fuel+more giver det fulde overblik over jeres brændstofforbrug


20+ kunder har allerede valgt

fuel+more gør det nemt for dig at kontrollere dine brændstofomkostninger ved at systemet overvåger beholdningsniveauet, identificerer leverancebehov og eventuelle lækager i tankene.


fuel+more giver overblik og besparelser

Forbrugsstyring

fuel+more administrerer tankkort-, vogne-, og-/eller- medarbejdere ved hjælp af pinkoder og terminalindtastninger. Systemet henter alle tankninger både fra hjemmeanlæg og tankstationer, som præsenterer resultatet i ét samlet dokument.

Beholdningsstyring

fuel+more giver dig et fuldt overblik over dit beholdningsniveau og identificerer leverancebehov. Automatiske fejlmarkeringer identificerer uønskede differencer/ lækagekontrol. Det hele dokumenteres enkelt og overskueligt.

Forbrugs- og kørselsstatistik

fuel+more udarbejder forbrugsrapportering for vogne, medarbejdere og kort. Systemet registrerer mønstre fx fejl på vognene og indeholder desuden et interaktivt statistikværktøj. fuel+more genererer dokumentation, der er effektiv til viderefakturering.

Intuitivt og enkelt

fuel+more ligger online. Man slipper derfor for at installere og opdatere programmet. fuel+more er brugervenligt med en flot grafisk overskuelighed, som viser realtid visninger med statistikker af forbruget. Derudover er det nemt at redigere og tilpasse i.

171

Så mange brugere hjælper fuel+more til at få et større overblik over deres forbrug.

Mere end 170 vognmænd benytter fuel+more til styring og fordeling af brændstofforbrug

En kort gennemgang
Se hvad fuel+more kan

fuel+more giver vognmandsforretninger, som har brug for at administrere tankkort og vognflåde et fuldt overblik over brændstofforbruget.  Systemet er nemt og brugervenligt som kan spare dig både tid, penge og ressourcer. På videoen til højre får du en kort gennemgang over, hvordan fuel+more fungerer.

Besparende og effektiv brændstofstyring

fuel+more er et intuitivt online driftsoptimeringsværktøj, der gør det nemt for din transportvirksomhed at bevare overblikket over brændstofforbrug med forbrugs- og beholdningsstyring, dokumentation og statistikker.

fuel+more er en videreudvikling af vores originale system TransEconomy, udviklet specielt til virksomheder der har flåde- og personaleadministration samt daglig disponering heraf som en del af deres administrationsområde.

Nemt at kontrollere forbrug og kørsel

Alle virksomhedens tankninger fra både åbne anlæg og hjemmetanke hentes og præsenteres i ét samlet overblik. Detaljerede rapporter viser fordelingen af forbrug og kørsel, så det er nemt at kontrollere og viderefakturere. Automatiske fejlmarkeringer identificerer differencer, og status på tankniveau og forebygger tørløb i hjemmetanke.