Indmødekiosk med alkotester Vognmand | Busvirksomhed | Letbanedrift Holder styr på promillekørsel


Et udpluk af vores kundeportefølje

Vi hjælper dig med at holde styr på promillen hos dine chauffører, og dermed højne den kollektive trafik sikkerhed.


Alkotesteren anmelder spirituskørsel INDEN det er sket

Hurtig og hygiejnisk system

Alkometeret er uden mundstykke og derfor fuldstændig berøringsfrit. Apparatet kan udføre mange tests på kort tid - et negativt testresultat aflæses på under to sekunder og et positivt på under ti sekunder. Alkotesteren er en nem, hurtig og hygiejnisk måde at alkoteste dine chauffører på.

Direkte SMS-besked

Hvis en medarbejder ikke møder ind, sender systemet en besked til den ansvarlige driftsleder. Hvis alkotesten er positiv vil dette være synligt i Udkørselsmodulet i BUSplan, og der sendes ligeledes en besked til den ansvarlige driftsleder.

2-trins Indmødekiosk

DriverInsight introducerer nu en nem 2-trins Indmødekiosk. Her kan medarbejderen se en beskrivelse af sine vagter og stemple ind, samt tage en hurtig og nem alkotest før vagten påbegyndes.

Anvendelsesmuligheder

Alkotesteren er et tilvalg til Indmødekiosken, som anvendes til DriverInsight systemet. Alkotesteren kan også anvendes, som en selvstændig løsningsmulighed uden at være tilkoblet DriverInsight.

Sådan bruger du Indmødekiosken med Alkotester

Trin 1
Scan chip/kort eller indtast medarbejdernummer. Indmødekiosken tjekker om du har nogle gyldige vagter til indstempling.

Trin 2
Findes en gyldig vagt skal du puste i alkotesteren (tilvalg). Systemet godkender dig, og du indstemples og får vist informationer om vagten. Driften kan se din indstempling live i bl.a. BUSplan.

  • Hvis du ikke møder ind til tiden, sender systemet en sms til din driftsleder eller andre i virksomheden

  • Er du ikke stemplet ind 2 minutter før vagtstart får du en påmindelses-sms

  • Er alkotesteren tilvalgt vil du blive testet ved indstempling, så virksomheden har sikkerhed for, at de ikke har ladet en påvirket chauffør tage ud og køre
  • Testes du positiv for alkohol vil dette være synligt i Udkørselsmodulet, og der sendes en SMS til den ansvarlige driftsleder

DriverInsight - chaufførernes kommunikationskanal

DriverInsights alkotester er et tilvalg i Indmødekiosken som er en nem, hurtig og hygiejnisk måde at alko-teste dine chauffører på.