BUSplan Busvirksomhed Med BUSplan klarer busselskaberne nemt lønberegning, turnus- og tjenesteplanlægning


Et udpluk af vores kundeportefølje

Med over 28 års erfaring hjælper vi, hver dag vores kunder med at højne den kollektive trafik.


BUSplan skaber det fulde overblik

Løn og overenskomster

BUSplan beregner automatisk løn ud fra aktuelle vagter og AKT-, tillægs-, lands- og turistoverenskomster. Systemet klargør lønberegningen til indlæsning direkte i jeres lønsystem.

Planlægning

BUSplan gør det let, at lave turnus-planer med arbejdstidskontrol. Systemet indlæser elektronisk vognløb fra trafikselskaberne og genererer komplette rutebeskrivelser.

Administration og dokumentation

BUSplan genererer komplet dokumentation til chaufføren, i form af en komplet fraværs– og mødehistorik, certifikatkontrol med fornyelses-alarm samt saldokontrol ift. afspadsering, ferie/fridage m.m. og rejsekortkontrol.

Flere fordele

BUSplan er udviklet i Danmark af ACERcon A/S som opdateres løbende, så der altid tages hensyn til gældende danske forhold. BUSplan benyttes af en lang række busselskaber og leveres som abonnement.

331

Så mange bruger BUSplan til at skabe et overblik over deres drift

Flere end 300 vognmænd og driftsledere bruger BUSplan til at skabe overblik over den daglige drift

Overenskomst?
BUSplan hjælper dig med at holde styr på disse

BUSplan tager højde for AKT2020 og de nyeste regler samt overenskomster på området. De nye pause- og arbejdstidsregler holder BUSplan styr på for dig, som vil gøre dit arbejde udført endnu bedre. BUSplan har styr på den nye ferielov, lønart-detaljer, lønsats og meget mere. Systemet er det ultimative, at have i den daglige værktøjskasse af systemer til, at holde styr på alt omkring administrationen indenfor transportbranchen.

Med BUSplan opnår I maksimal optimeret drift med et målbart resultat

BUSplan indlæser automatisk vognløbene fra trafikselskaberne. Systemet giver jer 100 procents overblik via et konstant billede af den daglige driftsafvikling i realtid.

Lav optimale vagter

Vagtgeneratoren er et tillægsmodul til BUSplan-programmet, der hjælper dig med at opbygge vagter i henhold til overenskomster med fokus på optimering af hver medarbejders arbejdstid. Dermed opnås den bedst mulige brug af ressourcerne.

Turnusgenerator

Turnusgeneratoren opbygger og optimerer jeres turnusser. I BUSplan er det let, at bytte rundt på medarbejdernes fridage og afspadsering samt at vise ledige vagter.

Detaljeret overblik

Med BUSplan får I en detaljeret status samt et overblik over det daglige arbejde.

Systemet er enkelt at bruge, og gør det nemt for nye busselskaber at komme godt i gang, ligesom selskaber med erfaring fra turistbuskørsel hurtigt kan omstille sig til fast rutekørsel ved hjælp af BUSplans brugervenlige funktioner.

Med BUSplan vil I fremover bruge mindre tid på administration, fordi systemets moduler altid er opdaterede med de nyeste regler inden for løn, overenskomster og lokalaftaler.